Geulhemmerweg 49
6325 PJ – Berg en Terblijt
[email protected]

We zijn iedere dag geopend vanaf 09:00u tot 22:00u.

De keuken is open vanaf 11:30u tot 21:00u.

FB IG TA

Zaalverhuur

Onze zalen en mogelijkheden

Onze sfeervol aangeklede zaal is de ideale locatie voor een onvergetelijk feest of bedrijfsbijeenkomst. Hier is al menig voetje van de vloer gegaan! De zaal beschikt over een bar en toegang naar het café en de opkamer. Direct grenzend aan de feestzaal bevindt zich een groot terras dat, indien gewenst, helemaal voor jullie gasten ter beschikking staat.

Ook voor grote bedrijfsbijeenkomsten of koffietafels is de zaal een geschikte accommodatie. Met een afmeting van 100 m2 is het houden van de noodzakelijke 1,5 meter afstand geen probleem. De zaal is uitgerust met een beamer en scherm voor het geven van (bedrijfs-) presentaties.

Meulekamer

Een unieke ruimte in de regio! De Meulekamer is het hart van de herberg. Hier bevindt zich het nog werkende gedeelte van de molen; de draaiende as met daarachter een glazen panoramaruit die uitkijkt op het waterrad. De Meulekamer is op diverse manieren in te richten en te gebruiken, passend bij de wensen.

Opkamer

De opkamer leent zich uitstekend om met een klein gezelschap een vergadering, bijeenkomst of een informele borrel te houden. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van de aangrenzende barruimte.

de-geulhemermolen

Reserveer online

Bij de Geulhemermolen kunt u online uw tafeltje reserveren.
Vanaf februari zijn onze kamers weer te reserveren. We hopen u snel te zien!