Geulhemmerweg 49
6325 PJ – Berg en Terblijt
[email protected]

We zijn iedere dag geopend vanaf 09:00u tot 22:00u.

De keuken is open vanaf 11:30u tot 21:00u.

FB IG TA

Eetcafé

De Geulhemermolen

Proeven van Limburg

Bij De Geulhemermolen ben je de hele dag welkom. Voor een stevig ontbijt, kopje koffie met versgebakken vlaai, een verfrissende lunch of smakelijk diner. In het gezellige café, in de ‘Gooj kamer’ of met lekker weer buiten op ons heerlijke terras. Verwen jezelf met een goed getapt glas Brand bier, één van onze speciaal bieren of de geselecteerde wijnen en aperitieven.

Onze kenmerkende eenvoud zie je terug in onze keuken. Op onze kaart geen liflafjes, maar royale en smakelijke gerechten met kwaliteitsproducten van lokale, ambachtelijke leveranciers. Alles met liefde voor u bereidt. Natuurlijk ontbreken echte Limburgse gerechten als zuurvlees, bloedworst of videe niet.

Café

Het oude caféetje herbergt een schat aan verhalen. Verhalen die al generaties lang worden doorverteld. De vele foto’s en herinneringen aan de muur zijn hier de stille getuigen van. In het knusse café herleven oude herinneringen en worden nieuwe gemaakt. Aan de bar of aan tafel. Kom je ook mooie herinneringen maken?

Gooj kamer

Alsof je grootmoeder elk moment kan binnenlopen. Dat is de sfeer die de Gooj kamer ademt. Een ode aan vroeger, maar met hedendaagse accenten. Kom proeven van onze smakelijke streekproducten in een gemoedelijke ambiance.

eetcafe-de-geulhemermolen-1
eetcafe-de-geulhemermolen-3
eetcafe-de-geulhemermolen-2

Reserveer online

Bij de Geulhemermolen kunt u online uw tafeltje reserveren.
Vanaf februari zijn onze kamers weer te reserveren. We hopen u snel te zien!