Onze filosofie

De herberg stamt uit de tijd dat mensen nog met paard en wagen reisden, en lang onderweg waren. In feite is de herberg de voorloper van het moderne hotel. In de traditionele herberg kon je wat eten, drinken en overnachten. Onze 21e-eeuwse herberg is geïnspireerd op die traditionele herberg en combineert de sfeer van vroeger met het comfort van nu.

ETEN
Onze gerechten zijn geïnspireerd op de bistrokeuken, de traditionele keuken van het Franse platteland. De knipoog naar de wat chiquere brasserie en de Limburgse invloeden zijn onmiskenbaar. Het resultaat? Een gevarieerde kaart met eerlijke gerechten. Geen poespas, maar wel lekker!
>> verken ons restaurant

LOGEREN
Onze herberg heeft een zestiental kamers die voorzien in de uiteenlopende behoeften van diverse gezelschappen. Van de eenzame pelgrim op zoek naar een plek om te overnachten tot het bruidspaar dat een romantische plek zoekt om zijn huwelijksnacht door te brengen. Ook het gezin met kinderen kunnen we gezellig op één kamer herbergen. Net als vroeger deelt u sommige voorzieningen met andere logees, zoals het sanitair. Andere kamers voorzien in meer luxe en hebben een eigen badkamer en tv.
>> verken onze kamers