Fietsen in de omgeving van Herberg de Geulhemermolen

Herberg de Geulhemermolen is een prima uitvalsbasis voor lange of korte fietstochten. Doorkruis het heuvelland, waag een toch door de voerstreek of fiets zelfs tot in de ardennen. Met fietsverhuur en fietsroutes kunnen u een handje helpen.

KOERSE-KAFFEE
Herberg de Geulhemermolen is een door Kwaremont geselecteerd Koerse-Kaffee. Dit houd in dat wij een bijzondere plek bieden voor de wielrenner, die graag na een grote inspanning genieten van een glas versgetapt ijskoude Kwaremont. Kwaremont ondersteunt de app La Permanence. Hierop vind u vooral veel fietsroutes en een bijzonder leuk spaarsysteem voor onmisbare gadgets voor de wielrenner.

FIETSTOCHTEN
Er zijn diverse fietsroutes in de buurt, zowel voor de recreatieve als voor de sportieve fietser, die u langs de pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten van het Heuvelland leiden. Via de site van VVV Zuid Limburg kunt u gemakkelijk en gratis de mooiste fietsroutes downloaden en door ons laten uitprinten.

FIETSVERHUUR
U kunt makkelijk fietsen/scooters bij ons huren. Kies in de prijslijst welk voertuig u wilt, en laat dit minimaal 4 dagen vooraf weten. In overleg kan dit ook in korter tijdsbestek. Verhuur aan groepen ook mogelijk! Voor meer informatie of voor het maken van een reservering kunt u contact opnemen met ons via 043-6040449 of reservering@geulhemermolen.nl